Resultats de la cerca frase exacta: 374

Diccionari de la llengua catalana
61. confitat
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Menja confitada, especialment en sal i vinagre. Avui mengem confitat. Carn, especialment conjunt de llom, costelles i embotits de porc, conservada dins olles amb oli o greix. Confitat d'ànec. [...]
62. abat 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit fet de ventrell de porc farcit de carn capolada. [...]
63. bull 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Botifarra feta del budell ample, farcida principalment de carn magra. [...]
64. corbet
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Vèrtebra de porc i la carn que hi ha adherida. [...]
65. encarnatiu -iva
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que causa la creixença de carn nova en una ferida. [...]
66. estopós -osa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Relatiu a l'estopa. Estopenc . Carn estoposa. Bacallà estopós. [...]
67. faldeta
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn de la falda o del ventre d'un animal. [...]
68. fritura
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Guisat de carn i freixura fregida amb patates o moniatos. [...]
69. xarcuter xarcutera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Venedor d'embotits, conserves, etc., especialment de carn de porc. [...]
70. xixina
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn picolada. fer xixines una cosa Fer miques una cosa.  [...]
Pàgines  7 / 38 
<< Anterior  Pàgina  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  Següent >>